Vuokranantajalle

Olemme toimineet jo vuodesta 1995 alkaen ja vuokranneet useita satoja huoneistoja vuosittain. Suuri osa vuokranantajistamme on ollut asiakkainamme jo kymmenien vuosien ajan. Tämä kertonee pyrkimyksestämme asiantuntevaan ja hyvään palveluun sekä siitä, että kauttamme tulleet vuokralaiset ovat olleet luotettavia ja maksukykyisiä.

Palvelumme kattaa kaiken vuokraukseen liittyvän alkaen huoneiston katselmuksesta ja vuokran määrittämisestä. Otamme kohteesta laadukkaat kuvat ja markkinoimme sitä omien asiakkaiden lisäksi johtavilla nettisivustoilla. Hoidamme esittelyt sekä selvitämme sopivien ehdokkaiden taustat työhistorioineen ja luottotietoineen. Vuokralaisen valinta tehdään yhteistyössä vuokranantajan kanssa. Laadimme AHVL:n mukaisen vuokrasopimuksen, huolehdimme vuokravakuuden suorittamisesta sekä avainten luovutuksesta.

Olemme käytettävissänne koko sen ajan kun kauttamme tullut vuokralainen asuu huoneistossanne. Kaikissa tänä aikana ilmenevissä kysymyksissä voitte aina kääntyä puoleemme. Olemme apunanne myös vuokrankorotuksissa, mahdollisissa irtisanomisissa sekä huoneiston kunnon tarkistamisessa vuokrasuhteen päätyttyä. Tarvittaessa olemme apunanne irtisanomiseen tai vuokrasuhteen purkuun liittyvissä prosesseissa.

Kaikki tämä sisältyy välityspalkkioomme, joka on 1,24 x kk vuokra ( 1 kk vuokra + ALV 24%)

Palkkiomme on kokonaisuudessaan verotuksessa vähennyskelpoinen.

 

Pekka Liestalo, LKV
+358 400 451310
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Nina Hertell, LKV
+358 400 684777
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vuokralaiselle

Vuokravälityspalvelumme on vuokralaiselle turvallinen vaihtoehto vuokrata uusi koti. Teemme sopimukset lakeja noudattaen ja valvomme aina molempien osapuolten etuja. Olemme käytettävissäsi koko vuokrasuhteen ajan.

Muista muuttoon liittyvistä asioista voit aina tiedustella toimistoltamme.